Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Αγαπητοί φίλοι,

Το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο "White Puppet " σας εύχεται Καλή Χρονιά, Ευτυχισμένη και Δημιουργική! Εμείς ολοκληρώσαμε το Χριστουγεννιάτικο μας πρόγραμμα και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το καινούργιο πρόγραμμα των παραστάσεών μας, που θα ξεκινήσει από το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιανουαρίου. Στο Χώρο μας επίσης κάνουμε πάρτυ γενεθλίων για παιδιά από 2 έως 6 ετών, καθώς και δημιουργικά εργαστήρια και events, για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε μπαίνοντας στο blog μας

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα των παραστάσεών μας, καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για κάθε παράσταση. Θα χαρούμε να σας δούμε στις παραστάσεις μας!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ

Στις 11:00 "ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ" Για 12η σεζόν!

Μια μοναδική παράσταση για παιδιά 1,5-3,5 ετών.Μια χαρούμενη και πολύχρωμη ιστορία για βρέφη από 1,5 ετών που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους και παίζεται εδώ και 12 χρόνια σε όλη την Ελλάδα, με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών!

Στις 12:15 "ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ" Για 7η σεζόν!

Μια πρωτότυπη διασκευή του κλασικού παραμυθιού σε μουσική Πλάτωνα Ανδριτσάκη, για παιδιά 2,5 έως 5,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών!

Ενιαία τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

-------------------------------------------------

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

Στις 11:00 "ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ" Η πρεμιέρα μας!

Μια παράσταση για παιδιά 1,5-3,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες, τεχνική SAND ART και ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

Στις 12:15 "Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΤΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ" Για 7η σεζόν!

Το γνωστό παραμύθι μεταμορφώνεται σε ένα πρωτότυπο κουκλοθεατρικό μιούζικαλ, χαρούμενο και αισιόδοξο, για παιδιά 2,5-5,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών!

Στις 17:30 "ΠΕΤΑ,ΛΟΥΔΑ!" Για 7η σεζόν!

Μια παράσταση για παιδιά 2,5-5,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες, τεχνική SAND ART και ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

Ενιαία τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

----------------------------------------------------

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΒΡΕΦΗ!

“ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ " κάθε Σάββατο στις 11:00

Μια παράσταση για παιδιά 1,5-3,5 ετών με ηθοποιούς,κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

Μια μοναδική παράσταση που απευθύνεται σε παιδιά 1,5–3,5 ετών και αποτελεί μια μαγική πρώτη επαφή με τον υπέροχο κόσμο του Θεάτρου. Μια παράσταση που εδώ και έντεκα χρόνια παίζεται με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα και έγινε η πρώτη θεατρική εμπειρία για χιλιάδες παιδιά!

“Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια παραμυθένια χώρα, ζούσε ένας ζωγράφος με τη μικρή κορούλα του. Μαζί τους σε μια μαγική παλέτα ζούσαν τα χρώματα…” Ζούσαν όμορφα κι αγαπημένα ώσπου κάποια στιγμή τα χρώματα τσακώθηκαν για το ποιό είναι το πιο σημαντικό και φύγανε από το σπίτι. Έτσι, η μικρή κορούλα του ζωγράφου ξεκίνησε για να τα βρει. Μαζί με τους μικρούς θεατές θα περάσει πολλές περιπέτειες, θα αποκτήσει καινούριους φίλους, θα βρει τα χρώματα και θα αποδείξει πόσο σημαντική είναι η φιλία.

ΓΙΑ ΕΒΔΟΜΗ ΣΕΖΟΝ!“ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ” κάθε Σάββατο στις 12:15

Μιούζικαλ σε μουσική Πλάτωνα Ανδριτσάκη, για παιδιά 2,5 - 5,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

«Τι είναι το σπίτι;

Δεν είναι οι τοίχοι,

ούτε η βεράντα με θέα στο βουνό!

Ούτε τα παράθυρα, ούτε το ταβάνι, ούτε ο φράχτης ο ψηλός!

Είναι η παρέα, είναι η αγάπη, είναι να’ χεις έναν φίλο καλό!

Είναι να βοηθάς τον άλλον,

να έχεις ένα όνειρο κοινό!»

Μια πρωτότυπη εκδοχή του γνωστού παραμυθιού για τη φιλία, τα όνειρα και το σπίτι!Ο Λύκος παίζει στη λίμνη με τα καραβάκια, η Αλεπού τον στέλνει να πιάσει τα Γουρουνάκια, ο Χρι-Χρι, ο Χρου–Χρου και ο Χρο-Χρο ονειρεύονται να χτίσουν ένα καράβι για να γυρίσουν όλο τον κόσμο! Τα παιδιά θα χτίσουν σπιτάκια με τα Γουρουνάκια, θα παίξουν στη λίμνη με τα καραβάκια μαζί με τον Λύκο, ενώ στο τέλος τους περιμένει όλους ένα φινάλε-έκπληξη!

"ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ" της Ιρίνα Μπόικο.Η πρεμιέρα μας!

Μια παράσταση για παιδιά 1,5-3,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες, τεχνική SAND ART και ενεργή συμμετοχή των παιδιών!

Μια φορά κι έναν καιρό, σ'ένα μικρό νησί ζούσε ένα κοριτσάκι που το λέγαν Θαλασσίνα. Θαύμαζε τη θάλασσα και περνούσε δίπλα της ώρες ατελείωτες, όμως ένιωθε μοναξιά κάποιες στιγμές. Το μεγάλο της όνειρο ήταν να αποκτήσει φίλους αλλά δεν ήξερε πώς να το πετύχει. Ώσπου μια μέρα συνάντησε ένα Μαγικό Καραβάκι...Μια τρυφερή ιστορία που θα συναρπάσει τους μικρούς και μεγάλους θεατές.Θα μας συγκινήσει, θα μας κάνει να χαμόγελασουμε, να χαρούμε και θα μας χαρίσει αγάπη και αισιοδοξία!

ΓΙΑ ΟΓΔΟΗ ΣΕΖΟΝ! “Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΤΑ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙΑ” κάθε Κυριακή στις 12:15

Κουκλοθεατρικό μιούζικαλ για παιδιά 2,5-5,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες και ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

«Μια φορά κι έναν καιρό,σ’ένα δάσος μαγικό,

ζούσε μια όμορφη κατσίκα με εφτά μικρά παιδάκια

που ήταν γλυκά κατσικάκια:Μπόμπυ, Ρόμπυ και Μαρίκα,

Μπέλα, Τότης και ΤιτίκαΚαι ο μικρός Μικρούλης Ρο!

Μια φορά κι έναν καιρό!»

Βασισμένη στο γνωστό παραμύθι των αδελφών Γκριμ, η παράσταση αφηγείται την ιστορία του «Κακού» Λύκου, που ζει μόνος με όνειρο να έχει έστω ένα φίλο καθώς και των Εφτά Κατσικιών που λατρεύουν τη μουσική και ονειρεύονται μια μεγάλη συναυλία! Όταν μια μέρα ο Λύκος θα χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού της Κατσίκας, θα ξεκινήσει η περιπέτεια που θα αλλάξει τη ζωή όλων τους και θα αποδείξει πως η τέχνη μας ενώνει όλους!

«Όλους μας ενώνει η μουσική,

όλους μας ενώνει η φιλία,

Ελάτε και εσείς όλοι μαζί,

να ακουστεί στο δάσος συναυλία!»

ΓΙΑ ΟΓΔΟΗ ΣΕΖΟΝ! "ΠΕΤΑ, ΛΟΥΔΑ !" κάθε Κυριακή στις 17:30 για παιδιά 2,5-5,5 ετών με κούκλες και τεχνική Sand Art (ζωγραφική με άμμο).

Η παράσταση αφηγείται την ιστορία μιας μικρής Κάμπιας, που τη λένε Λούδα, που ήθελε να γίνει μια πεταλούδα και να πετάξει. Όταν όμως παρ’ όλες τις προσπάθειες και τις προπονήσεις δεν τα καταφέρνει, ανακαλύπτει πως οι καλές μας πράξεις και τα όνειρά μας είναι αυτά που μας ανοίγουν τα φτερά και μας κάνουν να πετάξουμε! Στο τέλος με την βοήθεια των παιδιών φτιάχνοντας την ΛΟΥΛΟΥΔΟΥπολη και ομορφαίνοντας τον κόσμο γύρω της καταφέρνει και γίνεται μια πανέμορφη ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ!

Μια παραμυθένια ιστορία με εικόνες στην άμμο που μαγεύουν μικρούς και μεγάλους, υπέροχη μουσική και ενεργή συμμετοχή των παιδιών, που θα βοηθήσουν τη μικρή κάμπια Λούδα να γίνει μία Πεταλούδα! Στο τέλος της παράστασης μικροί και μεγάλοι θα μπορέσουν να ζωγραφίσουν εικόνες με την άμμο μαθαίνοντας την υπέροχη τέχνη του Sand Art!

----------------------------------

Χώρος Τέχνης Ασωμάτων ( οδός Αγ.Ασωμάτων 6, Θησείο,τηλ . 2118009838)

Ενιαία τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου